PREUSSEN PARTY TAF1903

Preussen Party

Ivanhoe/Polka/Connery

Stamtavle Preussen Party

169 cm i stg. Pibe 21 cm

Se billeder og video

“Top dressurblod. Usædvanlig udstråling og exceptionelt bevægelsesforløb.”

En hingst med en usædvanlig udstråling og Trakehnertype. Korrekt bygget. Middelstor, men først og fremmest med et exceptionelt bevægelsesforløb, hvor løft, bæring og aktion fra bagparten bliver fuldendt af en spektakulær smidighed gennem kroppen. 

Moderlinien, Pelargonie, repræsenterer velkonsolideret type- og præstationsstærkt blod. Moderen Polka e. Connery, blev i 2005 udnævnt til årets hoppe i TAF. Ved kåringen opnåede hun præmiestatus, og udmærkede sig ved sin glimrende type og en særdeles god galop. Polka indgik i den samling der ved TAF’s jubilæumsskue i 2006 blev udnævnt til eliteskuets bedste afkomssamling. I 2009 opnåede Polka 23 point og ærespræmie ved Roskilde Dyrskue. Polka har efterhånden bevist sit værd i avlen, hendes eminente type og de gode bevægelser videregives i stor stil til afkommene. Preussen Party er den anden kårede søn efter Polka.

Far til Preussen Party, Ivanhoe aflagde i efteråret 2016 en 50-dagestest i Schlieckau med et samlet resultat i dressuren på 8,46. Bl.a. med 9,0 i trav og ridelighed. 9,5 i arbejdsvillighed, samt hele 10,0 i temperament.

Preussen Party føres med via kølesæd og fersk sæd.

1. rate 3500 kr + moms og attest
(forfalder ved inseminering)
2. rate 4000 kr + moms
(forfalder efter 70 dages drægtighed)