Føl 2021

Årets føl 2021 hos Lollands Varmblod.

Luigi. Hingsteføl efter La Kayla / Preussen Party

Fløjen ved hingsteføllene gik til Luigi e. Preussen Party og La Kayla HT 1530 e. Preussen-Wind, med 56,5
point, avlet af Lollands Varmblod v/Kaj Olesen. Et passende stort, maskulint føl af god type, med en taktfast, rummelig og smidig bevægelse.

Preussendineur. Hingsteføl efter Peja / Schwadroneur

Preussendineur e. Schwadroneur og Peja HT 2022 e. Millennium, med 52 point, avlet af Lollands Varmblod v/Kaj Olesen. Et passende stort, maskulint føl af god type, med en energisk og taktfast bevægelse. Føllet er 6 måneder gammelt og var på dagen præget af vækst.

Unavngivet. Hoppeføl efter Polka Piruette / Ivanhoe

Lady Gaga. Hoppeføl efter Sjælstofte Lumumba / Preussen Party

Lady Gaga e. Preussen Party og Lumumba Sjælstofte HTPR 1422 e. Imperio, med 56 point, avlet af Lollands Varmblod v/Kaj Olesen. Et passende stort føl af særdeles god køns- og racetype, med en taktfast, energisk og smidig bevægelse.

Preussen Flora. Hoppeføl efter Patina III / Preussen Party.

Preussen Flora e. Preussen Party og Patina III HTR 1236 e. Zauberfürst, med 54,5 point, avlet af Lollands Varmblod v/Kaj Olesen. Et middelstort, ædelt føl af særdeles god køns- og racetype, med en smidig bevægelse, med god undergriben. Føllet trykkede sig, hvilket gjorde det lidt svært at bedømme bevægelsen.